Zemestauki

       PATIESĪBA PAR ZEMESTAUKU SULU

Kas ir dabīgā sula no ēdamās zemestauku sēnes, kā tā tiek pagatavota un kāpēc maksā tik dārgi?

Pirms daudziem gadiem, kad vēl tikai sāka parādīties internets, mēs bijām pirmie, kuri iedrošinājās pavērt lappusi par šo dabas brīnumu. Daudzi ārsti kratījās no tā vaļā, sakot: „Nav informācijas”, „Nezinu”, „Nepazīstams preparāts”. Tagad pat nosaka devu. Nu ko, malači, ka bija nepieciešami 25 gadi, lai nonāktu līdz šim atzinumam.

Ar šausmām var vērot, ko tagad reklamē un piedāvā naivajam mietpilsonim. Skaistajās pudelītēs, ar košām etiķetēm, ar pavasarīgi vasarīgām atlaidēm. To, ko pat par sulu nenosauksi, ar vīna garšu, ar stiprumu līdz 20 grādiem, līdz 30% atšķaidītu ar ūdeni. Nosauciet to par brāgu, vīnu, „krutku”, bet nemaldiniet pircēju.

Protams, visvienkāršāk pagatavot tādu maisījumu ātri un bez izdevumiem var, veicot fermentāciju. Izveidojot labvēlīgu vidi rauga baktērijai, sākas rūgšana. Turklāt absorbējas sēnē esošā saharoze un glikoze, izdalās spirts, ūdens un ogļskābā gāze. Tā divu nedēļu laikā vai arī īsākā laika posmā, vairojoties rauga baktērijai, rodas šķidrums, kuram nav nekā kopīga ar dabīgu sulu.

Zemestauku sēnes dabiskais produkts tiek pagatavots sintēzes ceļā (sadaloties un savienojoties) temperatūrā, kurā jebkura baktērija pat nedomā vairoties. Tikai 8 mēnešu laikā noteiktos apstākļos pilnīgā tumsā, izņemot sarkano gaismu, sadaloties un savienojoties sastāvdaļās, iznāk īsts, dabisks produkts.

Neviena farmaceitiskā laboratorija nevar mākslīgi radīt to, ko dod daba.

Sēne, tikko savākta, pati par sevi nav ārstnieciska, tā tikai var veicināt zarnu trakta darbības uzlabošanu, mazliet-mazliet pazemināt spiedienu, uzlabot pašsajūtu. Dziedē sulā esošie fermenti, aktīvās vielas un savienojumi. Sēne vēl nav līdz galam izpētīta, bet spriežot pēc rezultātiem, kvalitatīvajā produktā ir viss, tajā skaitā arī dabiskās antibiotikas, pie kurām mūsu organisms vēl nav pieradis. Polisaharīdi, fitoncīdi un aminoskābes, visi vitamīni, kas nepieciešami dzīvības procesu norisei, un vēl daudz kas neizpētīts, kas dod stimulu imūnsistēmai un visam organismam cīņai ar smagām slimībām.


Tad, lūk, lai iegūtu tieši labu preparātu, vajag pacensties.

Vēl šī sēne ir ļoti reta un dārga, lūk, no tā tad arī izriet augstā cena.

Kungi, farmaceiti, profesori un tehnologi, iemācieties izgatavot īstu produktu, bet pēc tam to pārdot!

Īsta sula var uzglabāties ļoti ilgi bez konservantiem, kā medus, tajā ir tāds ķīmiskais sastāvs, kurš neļauj sēnītēm un mikroorganismiem ātri attīstīties.

Lietojiet profilaksei labu produktu no zemestauku sēnes un esiet veseli!


Notici un dzīvo vesels!



















0

 . google-site-verification: googlecf47cc1e9dee77dc.html